* štogod

* * * ex Life Theater

5 manje poznatih stvari ... o nK

novikorisnik | 01 April, 2007 03:04

Pre par meseci mi se baš svidela serija prozivki na ovu temu ... "meme", štogod to značilo ... igrica u kojoj kažeš 5 zanimljivosti svog života i prozoveš 5 narednih blogera da šire virus. Nisam primetio da sam dobio poziv, no želeo bih da vidimo kako bi izgledala lista iz ugla moje tastature ...
  1. Osećam se izuzetno prijatno što sam doživeo da budem zabeležen kao književni lik - "Basna o lovu na medveda" - i evo lagane zagonetke da me pronađete među likovima iz Basne :-)
  2. Prva ploča koju sam kupio beše "Strange Days" od The Doors. Nije uopšte slučajno... Za deveti rođus dobio sam gramofon i prve ploče uz to "The Muppet Show" i "Mojoj mami umesto maturske slike u izlogu" (prvi album Balaševićevog "Ranog mraza" - posebno interesantan pošto sam tu ekipu već dobro poznavao jer su igrali mali fudbal na igralištu ispred moje zgrade i u pauzi se zezali s klinčadijom iz kraja :-) ... Ubrzo sam dobio i "Plavu" kompilaciju od The Beatles, što mi jeste bilo zabavno, ali ništa specijalno, sve dok ne dobih "The Greatest Hits" od Doorsa - Morrison postade moj instant heroj i svet više nikad nije bio isti :-D ... a nekako sam u isto vreme nabavio i veću količinu Alan Fordova - odličan mix!
  3. Od neostvarenih snova da sam imao veliku želju da se bavim crtanjem stripova ... istina da moram priznati da sam pomalo zahrđao ali još uvek bih voleo da se ozbiljnije latim olovke. Razmišljam i o klarinetu, koliko god se to ne bi svidelo komšijama - jednostavno obožavam tu boju tona, pamtim je od ranog detinjstva dok je svirao moj deda... A otkako sam intenzivnije s tastaturom privlači me i klavir. Pa - šta od toga postignem - biću srećan :-)
  4. Stručno zvanje koje sam stekao završetkom srednje škole beše (parafraza) "radnik 4. stepena stručnosti za električne uređaje na borbenim motornim vozilima" ... više manje slično, uglavnom posledica što sam pohađao vojnu školu za majstore ... zaista lepo zezanje s društvom, ali guba je bila posle što smo morali da odradimo i vojni rok. Nakon toga sam šljakao uglavnom po kamionima raznim, i uspeo da se razočaram u odnos tehnike koja nam je bila dostupna u školskom centru i bede u realnim radnim jedinicama, pogotovo kad su odlučili da zarate a nemaju rezervne delove u magacinima. Stoga sam lagano ispao iz te priče i zaputio se da studiram nešto u vezi kompjutera... nakon 10 godina i diplomirao ;-)
  5. Nisam sportski tip, no da nabrojim - dosta sam planinario (Fruška gora je izazov, zna se :-) pre više od 2 decenije, malo ronio, malo skakao iz aviona ... pa gomilu godina baš ništa ... uspešno uništio leđa ... pre 2 meseca sam otišao na jednu šetnjicu po Fruškoj i shvatio da je to ozbiljni napor ... te sam skontao da je vreme da ispeglam kičmu i da smireno dočekam stotu, znači biće to konačno joga, neprevaziđena stvar ;-).
... to je to. Da se vratim na "meme" priču - pošto ovu listu nisam načinio po pozivu, neću nikoga direktno pozvati da učini istu stvar ... no samo napred, učini to ako već nisi :-)

Komentari

Re: 5 manje poznatih stvari ... o nK

dmc | 01/04/2007, 21:23

Cek zar ne bese.. 5 stvari o sebi koje nikad ne bi rekao inace? :)))

Re: 5 manje poznatih stvari ... o nK

bubi | 02/04/2007, 00:56

Da da nesto pikantno:)))

Re: 5 manje poznatih stvari ... o nK

nK | 03/04/2007, 20:38

Uuu, voleo bih i ja to da čujem, yes :-)))

o nagradnoj igri

raba | 15/04/2008, 20:40

zna li neko nesto o drugim nagradnim igrama,gde se salju kodovi o kg-ima kupljene plazme i dobijes poklon

Re: 5 manje poznatih stvari ... o nK

novikorisnik | 17/04/2008, 12:55

Hehe, pravo mesto za takvo pitanje, nema šta :-)

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb